Estimated Leverage Ratio نسبت به مقدار مانده صرافی بیت کوین است و ما به نوبه خود در مورد معنای این سه شاخص بحث خواهیم کرد.
حجم اوپن اینترست (OI)
اوپن اینترست (OI) مقدار تجمعی موقعیت های اوپن در بازار برای همه قراردادها است که به عنوان بهره کوتاه و بهره باز نیز شناخته می شود و شاخص مهمی از فعالیت بازار قراردادی و نقدینگی است.
به طور کلی، زمانی که قیمت یک ارز دیجیتال به روند قبلی ادامه میدهد، اگر حجم بهره باز افزایش یابد، نشاندهنده خوشبینی معاملهگران به ادامه روند است، در حالی که عکس آن نشان میدهد که معاملهگران سود میبرند و با احتیاط روند آینده را دنبال میکنند.
در بازار ارزهای دیجیتال، حجم بهره باز (OI) و حجم (VOL) ابزارهای اصلی برای تعیین ادامه یا نقاط عطف قیمت هستند.
Estimated Leverage Ratio (ELR)
در حالی که سود باز و تراز در صرافی تا حدودی نشاندهنده احساسات بازارهای بلند و کوتاه است، ما به ابزار حساستری برای اندازهگیری خواسته معاملهگران برای حفظ و باز کردن موقعیتهای جدید نیاز داریم، یعنیEstimated Leverage Ratio (ELR). Leverage Ratio(ELR). منظور ما می باشد.
همانطور که از نام آن مشخص است، Estimated Leverage Ratio (ELR)، میانگین اهرم معامله گر را تخمین می زند، که ما آن را به عنوان نسبت موقعیت های باز به تعداد بیت کوین های فعلی در صرافی بیان می کنیم.
ارزهای دیجیتال در حال حاضر در یک بازار ساختاریافته با اهرم بالا هستند که توسط مشتقات هدایت می شود، جایی که سرمایه گذاران تمایل دارند از اهرم در بازار قراردادی برای بهبود کارایی سرمایه استفاده کنند، که می تواند سود و زیان یک موقعیت را در مدت زمان کوتاهی افزایش دهد.
به عنوان مثال، در صرافی ارز دیجیتال، قراردادهای آتی بیت کوین اهرم ۱-۱۲۵x برابری و قراردادهای اتریوم۱-۷۵x برابر اهرم ارائه می دهند. اگر یک کاربر بیت کوین طولانی با اهرم ۱۰۰x برابری داشته باشد، به محض اینکه قیمت ارز تا ۱ درصد نوسان کند، حساب مارجین به حالت انفجاری در می آید یا دو برابر میشود. هنگامی که قیمت به طور قابل توجهی نوسان می کند، بازار مستعد یک سری انحلال ها است، بنابراین اهرم بالا تا حدودی به نوسانات بالای بازار بیت کوین کمک می کند.
Estimated Leverage Ratio (ELR) تنها چیزی است که به ما در درک استفاده از اهرم معامله گران و درک بهتر احساسات کلی بازار کمک می کند.
Estimated Leverage Ratio (ELR) تنها چیزی است که به ما در درک استفاده از اهرم معامله گران و درک بهتر موارد کلی بازار کمک می کند.
بررسی رابطه بین ELR و قیمت ارز دیجیتال
ELR می تواند اعتماد معامله گران را در موقعیت های خود اندازه گیری کند. به طور کلی، در یک بازار صعودی، اگر ELR در طول زمان افزایش یابد، نشان میدهد که معاملهگران از اهرم نسبتاً بیشتری استفاده میکنند، ریسک خود را افزایش میدهند و به موقعیتهای صعودی خود اطمینان بیشتری دارند. برعکس، با ادامه افزایش قیمت ارز، ELR کاهش می یابد. روانشناسی پشت این واگرایی این است که معامله گران “از اوج ها می ترسند” و شروع به کاهش اهرم برای مقابله با نوسانات نامشخص آینده می کنند.
ELR نقطه عطف بازار را پیش بینی می کند
ELR در اصل یک نوسانگر است. زمانی که اهرم بیش از حد بالا یا خیلی پایین باشد، بازار وضعیت خرید بیش از حد یا فروش بیش از حد را ایجاد می کند، و زمانی که این فضای بیش از حد سوداگرانه به پایان برسد، روند قیمت اغلب باعث چرخش می شود.
تجزیه و تحلیل ELR محرک های مرحله بازار
موارد بالا استفاده از اهرم تخمینی را برای هدایت تداوم یا معکوس شدن قیمت ارز دیجیتال بررسی کرد، اما واضح است که نمودار بالا به نظر می رسد در مورد دو مرحله ELR و همگام سازی و برگشت قیمت ارز دیجیتال باشد، چگونه باید توضیح داد؟ ما در اینجا فرضیه محرک های فاز بازار را در زمینه بازار در سال گذشته ارائه می کنیم.
ELR همراه با شاخص های دیگر
بازار مشابهی که به ELR اشاره می کند، نرخ تأمین مالی قراردادهای دائمی (نرخ تأمین مالی) است.
هنگامی که قیمت یک قرارداد دائمی از قیمت شاخص لحظه ای منحرف می شود، سیستم نیروهای بلند و کوتاه را از طریق “مکانیسم نرخ تامین مالی” تنظیم می کند تا آن را با قیمت لحظه ای هماهنگ نگه دارد.
به همین ترتیب، وقتی نرخ تامین مالی مثبت است، به این معنی است که بازار قوی است و مایل به بالا بردن قیمت است و کارمزد مشخصی را به طرف کوتاه مدت میپردازد و بالعکس.
بنابراین از نظر تئوری، اگر نرخ تامین مالی مثبت باشد و همچنان در حال افزایش باشد، به این معنی است که بازار به شدت طولانی است و ELR نیز باید افزایش یابد.

معاملات آنچین چیست؟
تراکنشهای آنچین به تراکنشهای ارزهای دیجیتالی اطلاق میشود که روی بلاک چین انجام میشوند و اعتبارشان به وضعیت بلاک چین وابسته است. تراکنشهای آنچین تنها زمانی معتبر تلقی میشوند که بلاک چین بهروزرسانی شده باشد تا تراکنشها را در دفتر کل عمومی منعکس کند. تراکنشهای آنچین امنیت و شفافیت را ارائه میکنند زیرا پس از تأیید و ثبت در شبکه نمیتوان آنها را تغییر داد. با این حال، معایبی برای تراکنش های آنچین وجود دارد که شامل کارمزدهای بالاتر و زمان پردازش کند می شود.
درک معاملات بر روی آنچین
تراکنشهای آنچین، تراکنشهایی هستند که روی یک بلاک چین اتفاق میافتند و در دفتر کل توزیعشده و عمومی منعکس میشوند. تراکنشهای روی آنچین آنهایی هستند که اعتبار یا احراز هویت شدهاند و منجر به بهروزرسانی شبکه کلی بلاکچین میشوند.
تراکنش هایی که روی یک بلاک چین انجام می شود باید توسط تعدادی از شرکت کنندگان شبکه که ماینر نامیده می شوند تایید شوند. یک تراکنش تنها زمانی معتبر است که شرکت کنندگان تراکنش را تأیید کنند و در مورد اعتبار آن اجماع حاصل شود. سپس جزئیات تراکنش در بلوک ثبت شده و بین شرکت کنندگان شبکه توزیع می شود.
بسته به پروتکل شبکه، هنگامی که یک تراکنش بر اساس مکانیسم اجماع شبکه، تأییدات کافی را از شرکت کنندگان شبکه به دست آورد، تقریباً غیرقابل برگشت می شود. به طور معمول، تنها زمانی می توان آن را معکوس کرد که اکثریت قدرت هش بلاک چین برای معکوس کردن تراکنش به اجماع برسد.
زمان بندی تراکنش های آنچین
قرار است تراکنشهای آنچین در زمان واقعی انجام شوند تا تراکنشهای بلاک چین امن، قابل تأیید، شفاف و آنی باشند. با این حال، در واقعیت، به ندرت چنین اتفاقی می افتد. تراکنشهای آنچین ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا تعداد کافی تأییدیه و تأیید هویت از شرکتکنندگان شبکه قبل از تأیید تراکنش جمعآوری شود. همچنین، ماینرها باید تراکنش ها را با استفاده از رایانه برای حل مسائل پیچیده ریاضی هر بار که یک تراکنش بلوکی به بلاک چین اضافه می شود، تأیید کنند.
اگر حجم تراکنش زیاد باشد یا در شبکه ازدحام وجود داشته باشد، ممکن است اعتبارسنجی تمام تراکنش ها توسط ماینرها بیشتر طول بکشد، به خصوص اگر تعداد محدودی ماینر وجود داشته باشد. در نتیجه سایر طرف های درگیر در معاملات باید منتظر حل و فصل باشند. با این حال، شرکت کنندگان ممکن است این گزینه را داشته باشند که کارمزد تراکنش را بپردازند تا زودتر تأیید شود.
در مرحله اولیه یک بلاک چین، زمانی که حجم تراکنش کم است، تراکنش های درون آنچین ممکن است تسویه فوری را ارائه دهند. پروتکلهای شبکه جدید و ارزهای رمزنگاری شده با هدف ارائه تسویه حساب فوری، راه خود را به جریان اصلی باز میکنند.
هزینه تراکنش های آنچین
تراکنشهای آنچین نیز هزینهای دارند، زیرا ماینرها برای ارائه خدمات اعتبارسنجی و احراز هویت خود برای تأیید تراکنش در بلاک چین در کوتاهترین زمان ممکن، هزینهای را دریافت میکنند. در مواقعی، بسته به پتانسیل مقیاس پذیری شبکه و حجم تراکنش، این کارمزد می تواند بالا باشد. به عنوان مثال، کارمزدهای بالا به مشکلات بیت کوین منجر شده است، جایی که مقادیر جزئی بیت کوین قابل معامله نیست. با این حال، برای شبکه های بلاک چین که در مراحل اولیه رشد خود هستند، زمانی که حجم تراکنش کم است، کارمزد آنها می تواند بسیار کم یا صفر باشد.
